Svenska English

Trafikförändringar 13 augusti 2017

Från och med den 26 juni kan du söka de nya tiderna i vår reseplanerare och ladda hem din tidtabell som pdf eller beställa en personlig tidtabell.

Skolorna öppnar igen efter sommarlovet och för många är semestrarna slut. 13 augusti kommer många av de linjer och turer som drogs in under sommaren tillbaka. Busstrafik styrs mycket av skolornas behov, därför har många linjer fått justerade avgångstider inför höstterminen för att anpassas till skolornas nya schematider. Kontrollera din linje extra noga för att se hur förändringarna påverkar din resa.

De större förändringarna som blir i Borlänge.

  • Linje 210 och 211
    Busstrafiken i Torsångsområdet förändras till hösten. Avgångstiderna blir enklare att komma ihåg eftersom bussarna oftast avgår på samma minuttal varje timme. Linje 211 kommer nu endast att trafikera sträckan Borlänge – Torsång – Ornäs. Vid kiosken i Ornäs finns goda anslutningsmöjligheter till linje 154 för dig som reser mellan Torsång och Falun. 

    Linje 210 är en ny linje som trafikerar byarna öster om Torsång, exempelvis Tronsjö, Dalvik och Milsbo. Denna linje är anpassad till skolornas behov och har sin slutpunkt i Borlänge eller Ornäs beroende på vilken avgång man åker.